Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

By Simone Boutique
10 ianuarie 2023
Trendurile pentru rochii de mireasa 2023 se axeaza in jurul ideii de simplitate si eleganta. Designerii au inceput sa se indeparteze de traditionalul si voluminos, si au inceput sa creeze rochii mai moderne si subtiri. Iata care sunt cele mai importante trenduri si tendinte pentru rochii de mireasa 2023:
In primul rand, rochiile in stil „princess” vor continua sa fie populare, cu trena lunga si detalii bogate, cum ar fi dantela si paiete. Acestea vor fi insa mai subtiri si mai lejere, pentru a permite mirilor sa se simta mai confortabil si mai natural.

Rochie mireasa printesa cu decolteu inimioara 23-33
In al doilea rand, vom vedea o crestere a trendului de rochii de mireasa minimaliste. Acestea vor fi simple, fara prea multe ornamente, si se vor concentra pe croiala si pe calitatea materialelor. Designul acestor rochii va fi adaptat pentru a pune in evidenta trasaturile fizice ale mirilor, astfel incat sa se simta si sa arate cat mai bine.
Rochie mireasa de tafta cu slit pe picior 23-28
Rochii de mireasa cu croiala clasica – acestea sunt o alegere eleganta si romantica, care subliniaza talia si au o fusta evazata. Sunt perfecte pentru miresele care doresc sa se simta ca printesele lor pe big day.
Rochie mireasa cu decolteu sexi si maneca scurta 23-21
In cele din urma, trendul „sustainable” va deveni tot mai popular. Mireasa va incepe sa opteze pentru rochii de mireasa din materiale ecologice, cum ar fi matasea sau in, si vor evita materialele sintetice care polueaza mediul. Acest trend se va reflecta atat in materialele folosite, cat si in procesul de productie, unde se vor utiliza metode mai curate si mai eficiente.


Dantela – aceasta ramane una dintre alegerile cele mai populare pentru rochiile de mireasa. Totusi, tot mai multe mirese aleg sa combine dantela cu alte materiale, precum matasea sau tullul, pentru a obtine un look mai modern si nonconformist.

Rochie mireasa cu slit pe picior si maneca bufanta 23-09
Coronite de flori – pentru un look natural si romantic, se asteapta ca coronitele de flori sa devina tot mai populare ca accesoriu pentru rochiile de mireasa.
Pantofi de mireasa indrazneti – se asteapta ca pantofii de mireasa sa devina tot mai indrazneti, cu tocuri inalte si detalii luminoase.

Rochii de Mireasa 2023 moderne

In concluzie, rochiile de mireasa in 2023 vor fi mai moderne, mai subtiri si mai adaptate la trasaturile fizice ale mirilor, in timp ce se va pune accentul pe sustenabilitate. Trendurile minimaliste, princess si verde se vor regasi in tendintele sezonului nou venit.