Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Rochie mireasa cu slit pe picior 23-06

Rochie mireasa cu slit pe picior 23-06

Aceasta superba creatie este special gandita pentru tine, draga noastra!O rochie in stil modern pentru o domnisoara in cautarea unui design provocator și sexy.


O rochie de mireasa care emana feminitate si senzualitate prin designul creatiei menit sa iti scoata in evidenta silueta, prin corsetul armonios decorat cu perle si cristale pentru ca tu sa stralucesti. Manecile efemere ale acestei rochii de mireasa imbraca la perfectiune intreaga creatie in eleganta iar spatele gratios te va face sa atragi toate privirile. Fusta indrazneata scoate din anonimat aceasta rochie de mireasa si lasa la vedere toata frumusetea ta.

Trimite cererea ta la adresa de email [email protected] sau lasa-ne un numar de telefon iar unul dintre specialistii nostri te va contacta in cel mai scurt timp.

Rochie Mireasa Sibiu – str. N. Iorga 50 (Complex Cedonia)


Cod produs: ROC 23-06


Colectia: 2023

REZERVA ACUM!

IMPORTANT: Toate modelele se realizeaza la comanda pe dimensiunile fiecarei mirese. Dupa finalizarea comenzii veti primi pe mail nota de comanda in care veti trece masuratorile dumneavoastra. Pentru acest lucru este necesar sa va masurati urmand pasii pe care ii regasiti in pagina Ajutor sectiunea Cum ma masor.

POVESTEA MEA A LUAT NASTERE DIN PURA PASIUNE, INCA DIN ANII TINERETII

© 2018 - 2023 Toate drepurile rezervate