Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne la 0764 749 607


Esti aproape gata

Uite ce ai comandat:

Rochie mireasa printesa cu maneca lunga 22-33

 • Aceasta superba creatie este special gandita pentru tine, draga noastra!

  O rochie in stil modern pentru o domnisoara in cautarea unui design provocator și sexy.


  Aceasta rochie de mireasa elogiaza feminitatea si finetea datorita corsetului, realizat din pasiune pentru frumos,impdobit la perfectiune cu dantela pretioasa unicat, ce te va transpune in lumina reflectoarelor. Talia este gratios marcata de un brau realizat din tull fin, ce marcheaza elegant silueta. Fusta de o eleganta austera, croita din tull plisat iti va oferi elementul cheie al acestei rochii de mireasa care te va transpune in propria poveste de basm.

 • „Recomand cu mare încredere Simone Boutique. Rochia a fost exact cum mi-am dorit-o și m-a făcut să strălucesc în ziua nunții. Cu siguranță aici se poate găsi rochia mult visată deoarece există o mare varietate de modele, pentru toate gusturile. Simona este foarte amabilă și gata să te ajute să găsești rochia pe care ți-o dorești. Felicitări pentru seriozitate, amabilitate și profesionalism.”

  Nelica Verza 

  „Vă mulțumesc din suflet pentru superba, eleganta și minunata rochie de mireasă care este de o calitate desăvârșită, a fost exact cum mi-am dorit-o, m-am simțit excelent in ea. Mii de mulțumiri doamnei Simona pentru profesionalisM ,amabilitate și seriozitate

  Cea mai bună alegere, recomand cu toată încrederea Simone Boutique!”

  Ioana Mîzgaciu

  „Magazinul Simone Boutique îl recomand cu foarte mare încredere, imposibil sa nu găsești rochita preferata sau sa nu fi ajutata cu un sfat sau cu orice ai nevoie. Doamna Simona este o femeie atat de cumsecade, cu atât de multă răbdare și preturi bune pentru toate buzunarele. Recomand!!!”

  Ariana Elena Achim-Nitoi

  © 2018 - 2023 Toate drepurile rezervate