Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

By Simone Boutique
13 februarie 2024

Ce faci cu rochia de mireasa dupa nunta?

Dupa ce evenimentul mult asteptat al nuntii a trecut si emotiile s-au mai potolit, ramane intrebarea:
Ce poti face cu rochia de mireasa dupa nunta?
Pentru multe femei, rochia de mireasa are o semnificatie deosebita si sentimentala, iar uneori poate fi dificil sa decizi ce sa faci cu aceasta piesa speciala. Iata cateva sugestii despre cum sa-ti pastrezi rochia de mireasa in mod util si cu stil:

Pastreaza-o ca o amintire:

Unele femei aleg sa pastreze rochia de mireasa ca o amintire vie a momentului lor special. Poti sa o depozitezi intr-o cutie speciala de pastrare a rochiilor sau sa o impachetezi cu grija pentru a o proteja impotriva prafului si a deteriorarii. Astfel, vei putea sa o admiri din cand in cand si sa-ti amintesti cu drag de ziua nuntii tale.

Transform-o intr-o alta rochie:

Daca iti doresti sa pastrezi elemente din rochia de mireasa, dar nu intentionezi sa o mai porti in forma sa originala, poti apela la un croitor pentru a o transforma intr-o alta rochie sau chiar intr-o alta piesa vestimentara, cum ar fi o fusta lunga sau o bluza eleganta. Astfel, vei putea sa pastrezi esenta si frumusetea rochiei tale de mireasa intr-o alta forma, pe care o poti purta la alte evenimente speciale.

Inchirierea sau vanzarea:

Daca nu iti doresti sa pastrezi rochia de mireasa si consideri ca altcineva ar putea sa se bucure de ea la fel de mult ca tine, poti sa o inchiriezi sau sa o vinzi. Exista multe femei care cauta rochii de mireasa frumoase la preturi accesibile, asa ca poti sa le oferi sansa sa se simta minunat intr-o rochie care a fost parte din povestea ta.

Donarea:

O alta optiune este sa donezi rochia de mireasa. Poti sa o donezi unei organizatii de caritate sau unei mirese care nu isi permite o rochie noua. Este o modalitate frumoasa de a face ca ziua cuiva sa fie speciala si de a aduce bucurie in viata altor persoane.

Sedinta foto trash the dress:

Daca esti aventuroasa si iti doresti sa faci ceva neobisnuit cu rochia ta de mireasa, poti sa organizezi o sedinta foto "trash the dress". Aceasta presupune sa te fotografiezi purtand rochia intr-un mediu neconventional, cum ar fi in apa sau in mijlocul naturii. Rezultatele vor fi cu siguranta spectaculoase si vei obtine amintiri de neuitat.
Indiferent de calea pe care o alegi pentru rochia ta de mireasa, important este sa faci ce simti ca este potrivit pentru tine si pentru povestea ta. Fie ca alegi sa o pastrezi ca o amintire draga sau sa ii dai o noua viata intr-o alta forma, rochia ta de mireasa va ramane intotdeauna un simbol al dragostei si fericirii tale.